Horia Brenciu, în concert la Sala Sporturilor din Galaţi

Horia Brenciu, împreună cu orchestra lui, vor susţine un concert unic, plin de hituri, piese noi şi momente surprinzătoare la Galaţi, în data de 19 octombrie, începând cu ora 19.30, la Sala Sporturilor.

horia

„Toamna asta vom avea multe de cântat, mulţi prieteni de revăzut şi o groază de lume de îmbrăţişat pentru că acest turneu vine după o pauză de 3 ani. 3 ani în care am lansat un album, „40+”, în care am scris o mulţime de piese noi şi în care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei. Muzica m-a apropiat şi mai mult de ţară şi m-a făcut să-i iubesc şi mai mult pe români. Fiecare seara de concert va fi unică şi va beneficia de amintiri frumoase! Dragilor, abia aştept să ne vedem”, mărturiseşte artistul.
Evenimentul face parte din Programul naţional cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internaţional şi pentru Drepturile Omului – CIADO România şi Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri şi de a oferi, în acelaşi timp, o alternativă de viaţă sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.
Biletele se găsesc la Sala Sporturilor, dar şi pe eventim.ro, bilete.ro, ticketnet.ro, iabilet.ro, vandbilete.ro. Preţul unui bilet este de 80 de lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola