Happy Birthday, Mister Macabre! @ Paris Cafe, 21 septembrie

Cu ocazia zilei de naștere a celui mai cunoscut autor de thriller, horror și macabru, Stephen King, Paris Cafe găzduiește expoziția de fotografie: ”Ghouls, Kings and Thrills” semnată de Iulia Kelt – OCTOBER PHOTOS.
Expoziția de fotografie va fi completată de prezența unicului make-up artist de SFX din Galați: Iliescu Cristina de la Krisstine SFX Make-up Artist.
De asemenea, iubitorilor de film li se pregătește o surpriză: pe terasă se va viziona filmul „The Shining” (1980), cu Jack Nicholson în rolul principal.
Însă surprizele nu se opresc aici! Vor exista și două concursuri:
– Un concurs ce decurge din dressing code-ul evenimentului – o tinuta horror (macar tricouri negre…). Vor fi premiate primele doua cele mai reusite tinute.
– Un concurs online, constand in… arta compozitiei. Vom posta un extras dintr-o lucrare a lui King, participantii la concurs urmand sa-si imagineze si sa scrie continuarea, in maxim 20 de randuri. Textele vor fi trimise la adresa [email protected] pana la data de 18 septembrie, ora 00,00 urmand a fi votate, conform traditiei Paris Cafe, prin like-urile utilizatorilor, pe pagina cafenelei, in cursul zilelor de 19 si 20 septembrie, ora 00,00.
Se vor oferi patru premii, cate doua pentru fiecare sectiune de concurs
Premiile 1 din fiecare sectiune vor consta intr-un make-up horror, realizat de Iliescu Cristina si intr-o sedinta foto, realizata de Iulia Kelt, completate ulterior de un portofoliu de 3 fotografii „de groaza”.
Premiile 2 vor consta in cocktail-ul Bloody Moon, lansat special cu ocazia evenimentului.
Asadar, nu aveti nicio scuza sa ratati aceasta prima intalnire… de groaza!
„Pasiunea si interesul pentru make-up au fost prezente in viata mea de cand ma stiu insa mi-au trebuit ceva ani sa imi dau seama ca asta este ceea ce vreau sa fac. Am urmat cursurile de “Master of Make-up Artestry” ale istitutului “Q&C Make-up Academy “din Londra in 2011 dupa care in 2013 am venit in tara pentru a urma cursul de “Professional Make-up Course” din cadrul “Intact Media Academy” in Bucuresti sustinut de D-na Mirela Vescan . Si cum niciodata nu poti spune ca ai terminat de invatat, am hotarat sa ma reintorc in Marea Britanie pentru a aprofunda tehnicile machiajului de televiziune si film. Am avut enorma placere sa studies alaturi de niste oameni extraordinari Natalie Oparah si Ian Massa-Harris , carora le multumesc din suflet pentru tot sprijinul. Abia aici , in cadrul “ Academy of TV, Media and Film” am descoperit efectele special e de care m-am indragostit instantaneu si iremediabil . Colaborarile din timpul si dupa terminarea cursurilor au for extraordinare si de foarte mare folos . Astfel am invatat lucruri noi si am intalnit oameni minunati atat profesional cat si sufleteste. Iubesc ceea ce fac si sper ca reusesc sa transmit macar putina emotie prin fiecare make-up.”  Cristina Iliescu
„Caut frumosul în urât și-l fotografiez, probabil ilustrând destul de bine noțiunea de estetică a urâtului. Cineva m-a numit odată „a serial killer among photographers”. Restul descrierii se află în fotografiile mele.”  Iulia Kelt
Textul propus spre a fi continuat de catre participantii la concurs:
„Acum, clanţa începu din nou să se rotească. Jonesy ţinea cu forţă de partea lui, dar începuse să obosească, adrenalina din muşchii săi începuse să se împuţineze şi să se transforme în plumb, palmele îi erau mai alunecoase ca până atunci, iar acel miros… mirosul acela eteric era acum mai distinct şi, într-un fel, mai pur (…). Cum de era atât de puternic de partea lui a uşii? Cum de era… doar dacă nu…
În jumătatea de secundă de dinainte ca tija ţinând loc clanţele de-o parte şi de cealaltă a uşii să se rupă, Jonesy observă că era mai întuneric acum. Doar cu puţin. Ca şi când i s-ar fi strecurat ceva în spate şi stătea între el şi sursa de lumină, între el şi ieşirea din spate…
Tija se rupse. Clanţa de pe partea lui Jonesy se detaşă de butuc şi uşa băii se dădu imediat cu puţin în spate, trasă de greutatea vietăţii-ţipar ce atârna de ea. Jonesy ţipă strident şi dădu drumul clanţei din mână. Aceasta se lovi de rola de bandă izolantă şi sări într-o parte.
Jonesy se întoarse pe călcâie, gata să fugă, dar în spatele lui se afla un…”
(Stephen King, Capcana pentru vise, titlul în original Dreamcatcher)
Acum să vă vedem: cine/ce se afla în spatele lui Jonesy?

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola