Start la inscrieri pentru proiectul “Hai cu noi pe munte!” 2016

Asociația pentru Turism și Ecologie Club Albatros Galați organizeaza cea de-a IV-a editie a scolii de munte „Hai cu noi pe munte!”, care se va desfasura in perioada 5 aprilie – 22 mai 2016.

munte

Proiectul “Hai cu noi pe munte!” are drept scop organizarea unui curs de educaţie montană ce este destinat tinerilor doritori să descopere activităţile montane, să cunoască echipamentul necesar şi conduita montană.
La finalul cursurilor teoretice, participanţii vor lua parte la două aplicaţii în natură, într-un cadru organizat, în Parcul Naţional Munţii Măcinului şi în Parcul Natural Putna – Vrancea.
Proiectul este destinat tinerilor între 18 şi 35 de ani care îşi iau un angajament scris de a respecta regulile de conduită din cadrul proiectului şi completează o declaraţie pe proprie răspundere că sunt apţi medical.
Numărul locurilor disponibile în proiect este de 30. Numărul minim de cursuri la care trebuie să fie prezenţi pentru a lua parte la aplicaţii este de 3 din 5, iar taxa de participare este simbolică şi constă într-o carte ce va fi donată apoi unei biblioteci sau rechizite şcolare ce vor fi donate unor familii cu dificultăţi financiare.
Cei care doresc sa ia parte la acest curs de educaţie montană se pot inscrie pe urmatorul site: http://bit.ly/haicunoipemunte pana la data de 1 aprilie 2016.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola