GROW pentru elevi – editia de vara

grow

În cadrul programului GROW – ediţia de vară, peste 50 de studenţi din nu mai puţin de 20 de ţări vor veni în mai multe oraşe din România, printre care şi Galaţi, în perioada iunie – iulie. Tinerii vor investi talent şi pasiune în pregătirea elevilor de liceu (absolvenţi ai claselor a X-a şi a XI-a) în cadrul acestui proiect organizat de Şcoala de Valori şi AIESEC.
GROW promovează conceptul de Practice, Learn, Step Up, acesta fiind singurul program inovativ de educaţie non-formală din România. Elevii vor participa la sesiuni de pregătire desfăşurate sub forma a 10 ateliere de lucru susţinute în limba engleză, pe o perioadă de şase săptămâni. Aici vor învăţa tehnici de negociere şi argumentare, despre autenticitate, leadership, personal branding, cum să îşi scrie CV-ul, cum să îşi aleagă cariera sau cum să adopte calea antreprenoriatului.

În urma acestor sesiuni, participanţii vor dobândi aptitudini utile indiferent de domeniul ales după finalizarea studiilor, precum şi o atitudine care le va fi de folos în atingerea obiectivelor personale şi în creşterea încrederii în sine.

GROW se desfăşoară în 16 oraşe din România şi, până în prezent, au participat la proiect 7.200 de elevi din 205 licee, pregătiţi de 278 studenţi internaţionali. Anul trecut, GROW a fost desemnat „Cel mai bun proiect de educaţie de tineret din România” de către Parlamentul European, în cadrul Galei Charlemagne. Absolvenţii de liceu ai claselor a X-a şi a XI-a se pot înscrie la program până pe 1 iunie pe site-ul http://www.growedu.ro/apply/.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola