Grimus – Lansarea albumului „EGRETTA” @ Zodiar Club, 8 octombrie

Formatia Grimus isi lanseaza noul album, „Egretta”, printr-un turneu care va poposi si in Galati, evenimentul local din cadrul acestei campanii urmand sa se desfasoare in data de 8 octombrie la Zodiar.
„Egretta” este rezultatul colaborarii cu producatorul britanic Adam Whittaker (Doves, Amy Winehouse, Julian Cope) care s-a implicat in toate etapele inregistrarii albumului. Masteringul in schimb este opera lui UE Nastasi de la studiourile Sterling Sound din New York (responsabil printre altele de remasterizarea intregului catalog AC/DC). Albumul este produs si distribuit in exclusivitate in Romania de catre A&A Records, sub licenta SpaceRay Music.
Primele doua single-uri de pe acest album, „Face the Light” si „Vanity”, au fost lansate pe rand incepand din vara acestui an si au ocupat fiecare locul intai in cadrul topului Radio Guerrilla.
Cel de-al treilea single, „In Your Eyes”, va avea premiera pe acelasi post de radio in saptamana lansarii. In zilele ramase pana la lansare, Grimus au pregatit o surpriza fanilor, care pot urmari un mic serial acustic, productie „do-it-yourself”, in care sunt interpretate, in formula restransa, cateva piese din setlist-ul „Egrettei”, filmate in locatii mai mult sau mai putin conventionale. Episodul pilot al acestui serial este „Nature Falls” si poate fi urmarit aici.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola