Greenpeace recruteaza voluntari in Galati

greenpeace-galati-voluntari

Greenpeace recrutează voluntari în Galați până pe 21 august 2013. Persoanele care vor să devină voluntari Greenpeace sunt invitate să completeze aici formularul de înscriere. Persoanele care sunt membre în partide politice nu pot deveni voluntari Greenpeace. După primirea și analizarea aplicațiilor, va urma o întâlnire introductivă, în data de 24 august. Detaliile vor fi furnizate în timp util participanților selectați.
Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial. Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizează activităţi de susţinere a campaniilor, colaborează în munca de zi cu zi a organizaţiei şi o reprezintă la nivel local. Greenpeace are grupuri locale în Bucureşti, Galați și Alba Iulia.. Activitatea de voluntariat este fundamentală pentru ca Greenpeace să îşi poată atinge obiectivele.
Tipurile de activități diferă de la: traduceri, design, investigații pentru campanii, activități de educare în școli, strângere de semnături în campanii, participare la evenimente, până la pictatul bannerelor și acțiuni.
Ce trebuie să știi dacă vrei să fii selectat ca voluntar:
-să ai disponibilitatea de aparticipa la activităţi şi întâlniri în timpul săptămânii de lucru;
-să fii dedicat protecției mediului alături de Greenpeace.
-să fii bine informat cu privire la obiectul de activitate și campaniile Greenpeace (atât campaniile internaționale cât și cele derulate în România);
-să poți aloca cel puțin 5 ore pe săptămână activității de voluntariat;
-să ai un puternic  spirit de echipă și să fii comunicativ;
-să nu ai o atitudine discriminatorie și să nu fi participat la activități violente;
În lume sunt peste 3 milioane de voluntari Greenpeace. Fiecare este unic, fiecare este diferit. Pe toți îi unește spiritul Greenpeace.  Dacă dovedești că te caracterizează, te vei  putea alătura celei mai puternice voci pe care planeta noastră o merită. Pentru că există un singur Pământ!

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola