Geniul Crimei – un nou show de improvizaţie marca Social Act Theatre

Social Act Theatre, singura trupă de teatru independent din Galaţi aduce pe scena un nou show de improvizaţie.

social_act_impro06

Actorii fac repetitii in aceasta perioada si abia asteapta sa aduca in fata publicului prima producţie independentă a toamnei: „Geniul Crimei”, după piesa omonimă a lui George F. Walker.
Daca sunteti curiosi si doriti sa vedeti rezultatul muncii lor, sunteti invitati in data de 3 octombrie, incepand cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, din strada Ştiinţei colţ cu Cezar. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.
„Geniul Crimei“ este regizat de Vlad Ajder, scenografia şi costumele poartă semnătura Monicăi Turcu, iar din distribuţie fac parte Oana Mogoş, Elena Ghinea, Răzvan Clopoţel, Ştefan Aleksandru Forir şi Ion Moldoveanu. „Geniul Crimei“, text tradus pentru prima dată în limba română de către Cristina Toma şi Theodor Cristian Popescu, face parte dintr-un ciclu de şase piese intitulat „Suburban Motel“, a căror acţiune se desfăşoară în aceeaşi cameră de motel, cameră-martor a mai multor poveşti rostite sau nerostite.“Geniul crimei” este povestea oamenilor aflaţi pe treapta cea mai de jos a societăţii.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola