Genesis lansează mousepad-urile Carbon 500 în ediție limitată WOWS Armada și WOWS Blyskawica, dedicate fanilor World of Warships

Azi vin vesti bune pentru fanii World of Warships. Genesis a anunțat două noi mousepad-uri în ediție limitată din seria Carbon 500. Este vorba despre WOWS Armada și WOWS Byskawika, disponibile în două mărimi – M și Maxi. După cum probabil ați intuit, partea superioară este decorată cu grafică unică din World of Warships. Detalii avem mai jos.

Vă reamintesc în primul rând faptul că am testat recent un mousepad Genesis din seria Carbon 500, alături de mouse-ul Genesis Krypton 770, iar recenzia poate fi accesată aici. Aceste mousepad-uri sosesc cu țesătură netedă, sunt rezistente la apă, iar acum sosesc și cu grafica unică din jocul World of Warships.

Designerii Genesis promit o funcționare exemplară cu orice mouse, precum și o alunecare lină și uniformă. Marginile mousepad-urilor au fost cusute pentru a preveni uzura materialului, iar partea inferioară este căptușită cu un strat de cauciuc antiderapant. Astfel, mousepad-urile rămân stabile pe birou.

Genesis Carbon 500 WOWS Armada și Carbon 500 WOWS Błyskawica sunt oferite în două dimensiuni: M cu o suprafață de 300 x 250 mm și Maxi de 900 x 450 mm. În plus, cu fiecare mousepad WOWS, cumpărătorii vor primi și coduri speciale ce pot fi folosite în World of Warships. Astfel, gamerii pot revendica bonusuri atractive în joc.

Cât despre World of Warships, acesta este unul dintre cele mai populare jocuri de PC. Gameplay-ul constă în bătălii pe mare, cu nave istorice, iar tactica și strategia sunt cheia victoriei. Apar aici nave legendare precum cuirasatul Yamato, Iowa sau distrugătorul Błyskawica.

Noile mousepad-uri au un preț de 4.99 euro și respectiv 19.99 euro și sunt deja disponibile la vânzare pe site-ul Genesis. Nu știm însă când vor fi disponibile oficial și în România.

Citiți articolul original pe

Negarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola