Gașca Zurli revine la Galati

Gașca Zurli, una dintre cele mai iubite trupe de teatru pentru copii din România, revine în luna mai în Constanța, Galați, Deva și Piatra Neamț cu spectacolul „Întâmplări din lumea poveștilor”.

Gasca%20Zurli%20cucereste%20Romania

După succesul obținut în luna februarie cu spectacolul „Am o căsuță mica”, Gașca Zurli se întoarce pentru a spune „Întâmplări din lumea poveștilor”. Cel mai mare teatru pentru copii din România, cu povești sută la sută românești, ajunge pe 5 mai 2015, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”. „Întâmplări din lumea poveștilor” este despre prietenie, sinceritate şi fair-play, un spectacol magic al imaginației creat în același stil original Zurli: interactiv, plin de energie și culoare.
Cântece noi, antrenante, multă veselie și mesaje educative pe care copiii le rețin cu ușurință și cu plăcere. Fetița Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, va învăța împreună cu cei mici două lecții importante: lecția prieteniei și lecția promisiunilor respectate. Fetiței Zurli îi place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de motive și scuze pentru a nu face ordine în lucruri. Ea caută diverse şiretlicuri pentru a scăpa de sarcina ce i se pare atât de dificilă. Găseşte cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul din Scufița Roșie și Motanul, din Pinocchio. Ambele o învață cum să ascundă adevărul. Pentru că Truli, Clopoțel, Zdrăngănel și Yuppi îi sunt prieteni adevărați, ei o vor ajuta pe Fetița Zurli să își facă ordine în cameră. Tot ei îi vor arată cât de plăcută poate fi această activitate atunci când ai prietenii aproape și când pui suflet în ceea ce faci.
Biletele pentru acest spectacol sunt puse în vânzare online, pe eventim.ro și în magazinele partenere Eventim din orașul Galați. Dacă rămân bilete nevândute, în ziua evenimentului, începând cu ora 16.30, acestea vor putea fi găsite la intrarea Teatrului Muzical „Nae Leonard”. Costul unui bilet este de 22 de lei. Dacă un adult ţine copilul în braţe, plăteşte un singur bilet.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola