Gasca Zurli revine la Galati cu un nou spectacol

Vineri, 23 octombrie 2015, la orele 16.00 si 18.00, Gaşca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România, revine la Galati, de data aceasta cu cel mai nou spectacol, „Vreau pupic de noapte bună!”.

Zurli-poster-Pupicul-de-noapte-buna

Prietenii din Gaşcă ii invita cu aceasta ocazie pe toţi copiii şi părinţii dornici de distracţie la Teatrul Dramatic Fani Tardini. „Vreau Pupic de noapte bună” este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă.
Trezitul dimineața, spălatul pe dinți, îmbrăcarea pentru școală sau grădiniță și momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de luuungi discuții și negocieri. Și cu cât părinții devin mai nerăbdători și mai nervoși cu atât mai puternică e încăpățânarea celui mic.
Gasca Zurli știe cum să transforme aceste momente în clipe amuzante îmbrăcând în joacă fiecare acțiune: Hai scoala-te, ridică-te, trezește-te se pot spune în foarte multe feluri. Dimineața debutează ziua și noi alegem să o începem frumos, cu cântec, joc și voie bună iar seara o închidem cu afecțiune, căldură și atenție.
În spectacolul „Vreau Pupic de noapte bună” părinții vor invata cum să obțină asta jucându-se cu copiii lor și nu enervându-se.
Biletele se găsesc la casieria Teatrului Dramatic de joi până duminică între orele 10:00-12:00/ 17:00-19:00 și la magazinele partenere Eventim: Orange Shop Galați din Mazepa si Tiglina .
Prețul biletelor variaza intre 25 si 40 de lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola