Galatiul are talent!

Solistii Casei de Cultura a Sindicatelor-Galati , premiati din nou la Festivalul de muzica usoara ,,Constelatia Juniorilor” 25.06.2011-Focsani, editia a III-a.
Duetul GLITTER MUSIC (Razvan PRIPOAIE si Daniela NEGOITA) au participat in cadrul concursului la categoria grupuri, in debut, piesa cu care acestia s-au clasat pe LOCUL III a fost ,,Cheia timpului” compozitor Cristian Alivej.
Grupul a primit numai note mari de la 9.50 in sus, acordate de juriul profesionist alcatuit numai din muzicieni, presedintele juriului fiind compozitorul Viorel Gavrila.
Duetul a fost initiativa instructoarei de canto la CCSG d-ra Andreea IGNAT.
,,Cunoscandu-le personalitatea m-am gandit sa ii unesc si sa concepem impreuna acest duet muzical. Piesa a fost aleasa in functie de potentialul lor artistic combinand astfel in cadrul showlui teatrul, interpretarea, dansul si nu in ultimul rand, linia melodica, intonata corect. Am creat o poveste scenica, ce a ramas in sufletele oamenilor. In aceasta formula vom merge mai departe si la alte concursuri importante in tara noastra unde speram sa fim la fel de buni.” – Andreea Ignat
Nici solista Anna Daria Miztura Pentiuc (6 ani), nu a fost mai prejos, participand la categoria de varsta 4-7 ani. Debutand la numarul 7 in concurs, interpretand piesa ,,Oameni mari sa fiti prieteni”. Aceasta a obtinut premiul special din partea RADIO CHRISTAL, pentru interpretarea cristalina in cadrul concursului.
„Ii felicitam din inima si le uram un palmares cat mai bogat in viitor.Sunt copii extraordinari, frumosi, talentati si foarte seriosi. Ne bucuram sa avem asemenea elevi si ii sprijinim cat putem de mult, tuturor felicitari” – Angela Baciu
Pentru perioada toamnei, Departamentul Cultural Artistic din C.C.Sind.Gl pregateste pentru publicul galatean si nu numai, multe surprize:
– expozitii de fotografii, intalniri la cenaclul „Ion Chiric” condus de poeta Angela Baciu, spectacole de dans si muzica – pregatite de instructorii CCSG: Andreea Ignat, Mariana Onofrei si Lidia Ghenea, expozitii de desene, concursuri pentru cei mici si cei mari s.a.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola