Galati Auto Show la Galeria Real

Pentru prima oara in Galați, iubitorii de mașini au ocazia sa participe la cel mai mare eveniment auto al anului 2012. In parcarea Galeriei Real, intre 14 si 16 septembrie, va avea loc Galati AutoShow (GAS), cea mai mare expozitie de masini din zona Galati si Braila.

Galati AutoShow (GAS) este evenimentul pe care nu trebuie sa-l ratezi anul acesta. GAS pune in miscare toti caii putere si iti prezinta toate noutatile in materie de masini si nu numai.
Prima editie a acestui eveniment reuneste sub un singur nume toate marcile importante de autoturisme. Va fi un show dinamic care se va bucura de prezenta celor mai importanti dealeri de masini din Galati si Braila, si a unor marci de renume din lume ce nu au mai fost prezente niciodata la Galati. Timp de trei zile iubitorii de autoturisme se vor delecta cu peste 30 marci auto, fiecare zi aducand o surpriza, un show de lumini si muzica si o competitie de indemanare.

Noutatea va fi cuvantul cheie al acestui eveniment.

GAS va deveni o traditie, dand un nou sens conceptului de eveniment auto iar dumneavoastra nu va permiteti sa ratati un astfel de show.

Participantii la eveniment sunt oameni activi, mari consumatori de ceea ce inseamna nou pe piata auto.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola