Galatenii sunt invitati la Grădina Senzorială

Grădina Senzorială de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va fi redată în circuitul de vizitare începând de vineri, 15 mai 2015, de la ora 10.30

Vremea bună din ultima perioadă a permis reamenajarea aleii terapeutice din cadrul Grădinii Senzoriale, fapt pentru care aceasta se va redeschide pentru publicul vizitator. Grădină Senzorială este o zonă inedită care aduce natura mai aproape de vizitator. Pe o suprafată de 750 mp s-au amenajat cinci grădini verticale, cinci alveole cu plante aromatice şi utile, precum şi o alee terapeutică – pe care publicul poate umbla desculţ.
Aleea are mai multe suprafeţe: pietriş, piatră spartă, piatră de râu, fân, conuri, cărămidă, nisip, scoarţă de copac şi buşteni de lemn. Vizitatorul, desculţ, poate păşi peste acestea experimentând o adevărată terapie de relaxare prin simpla atingere a piciorului gol de elementele amintite.
Terapia continuă prin intermediul celor zece scaune de exterior din lemn, pe care iubitorii de natură se pot aşeza pentru a asculta natura sau a simţi mirosul plantelor aromatice din alveolele situate la intrarea în grădină.
Accesul publicului vizitator în cadrul Grădinii Senzoriale este inclus în preţul biletului de intrare la muzeu şi se face în timpul programului de vizitare al instituţiei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola