Gala dansului la Casa de Cultura a Sindicatelor, 29 aprilie

Cu ocazia Zilei Internationale a Dansului, 29 aprilie, Casa de Cultura a Sindicatelor Galati organizeaza „Gala Dansului la …CCSG”.
Coordonatori proiect:
Andreea Ignat, Angela Baciu in colaborare cu toate departamentele din CCSG
„Dorim sa avem o Gala a Dansului speciala, dedicata tuturor celor ce sunt pe scena si in afara ei. Veti vedea dansatori de toate categoriile de varste ce s-au pregatit intens special pentru acest eveniment, va asteptam si va multumim” declara Andreea Ignat – instructor coregraf
„Dansul este o forma de exprimare speciala, este un dialog, o arta minunata, ne-am dat seama din momentul in care am inceput sa organizam Festivalul de Dans „Galatz Fest Dance” , de aceea ne-am dorit sa sarbatorim si noi aceasta zi prin dans, creativitate, veselie, tinerete, sa ii incurajam pe cei talentati si sa le oferim posibilitatea sa se exprime asa cum stiu ei mai bine: prin dans” declara Ovidiu Ioan Manole – Dir. CCSG
* S-au inscris pana acum trupe si dansatori din institutiile galatene, asociatii si fundatii, scoli si licee, Centrul Cultural „Dunarea de Jos”, Liceul de Arta „D.Cuclin”, Fundatia „Impreuna” si multe altele, dar vor veni si din Braila, Constanta, Medgidia, atat romani, cat si din alte etnii.
* Fiind prima editie, intrarea este libera, fara taxa de inscriere.
* Toti iubitorii de dans, si nu numai sunt invitati sa petreaca impreuna cu organizatorii Ziua Internationala a Dansului.
* Sunt acceptate in gala, toate categoriile de dans.

casa-de-cultura-29aprilie

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola