FUEGO ajunge la Galați cu spectacolul ”TRĂIESC”

În data de 23 aprilie, începând cu ora 19.00, la Teatrul Muzical NAE LEONARD ajunge Fuego. Artistul a plecat într-un alt turneu național numit „Trăiesc”, în care vorbește despre sine, propunând tuturor celor cel îndrăgesc un spectacol în care vor regăsi cele mai apreciate piese din cei 20 de ani de carieră.

Artistul nu va fi singur pe scenă. În cele două ore de spectacol live, în care va prezenta şi premiere, va fi acompaniat de un band de profeşionişti. Spectacolul reunește în conceptul său cele mai frumoase, apreciate, aplaudate și premiate piese din repertoriul lui Fuego, prezentând pe rând etapele carierei sale, evoluția, momentele ce l-au marcat din punct de vedere muzical, totul într-o declarație de ritm prin care el exclamă că muzica este viața sa.
Fuego declara pe pagina oficială despre spectacolul „Trăiesc!” că reprezintă tabloul întreg al activității de până acum, cântecele de ieri și de azi, experiențele prin care a trecut și pe care le-a transpus ulterior în melodii și care vor răsuna pentru cei ce-l îndrăgesc.
Fuego crede că muzica ne mai poate salva și că acest spectacol este un fragment important din ceea ce însemnă el. Așadar, cei ce nu cunosc cu adevărat activitatea lui muzicală, îl pot descoperi acum, iar admiratorii săi vor afla pentru ce a trăit și de ce … „TRĂIESC!”.
Fuego a adunat pe parcursul a peste 20 de ani de carieră în muzica românească, 8 discuri de aur şi două de platină, 29 de albume de studio, iar în 2012, distincţia de „ARTIST AL POPORULUI REPUBLICII MOLDOVA”.
Biletele se pot procura de la casa de bilete ale Teatrului Muzical Nae Leonard, iar pretul unui bilet este de 54 lei.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola