Fructe si Seminte, Roadele Pamantului

Vineri, 8 noiembrie 2013, ora 11.30, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisajul celei de a opta ediţii a expoziţiei temporare „Fructe şi Seminţe, Roadele Pământului”, în organizarea secţiei Grădina Botanică aparţinând instituţiei muzeale gălăţene şi în colaborare cu Şcoala de Arte din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi.
„Prin modul de organizare şi prin colecţiile vegetale pe care le are, Grădina Botanică din Galaţi se constituie ca un important obiectiv ştiinţific, cultural-educativ şi de agrement, bază didactică pentru elevi şi studenţi, un obiectiv cu deschidere spre publicul larg. Expoziţia, care va fi vernisată vineri, pune în valoare tipurile de fructe şi seminţe recoltate din patrimoniul propriu, alături de lucrări inedite create de cei mai talentaţi elevi şi meşteri artizani,” a declarat Paul Lupoae, şeful secţiei Grădina Botanică.
Ediţia din acest an va reuni frumuseţea şi naturaleţea exponatelor de fructe şi seminţe, aparţinând celor 15 expozanţi care vor fi prezenţi la manifestare, cu măiestria şi originalitatea exprimate de colajele realizate de elevii de la Şcoala de Arte din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi şi de la şcolile gimnaziale nr.2 şi nr.3 din Galaţi.
Cei care vor dori să cumpere un suvenir de toamnă vor putea face acest lucru vizitând standurile din cadrul expoziţiei.
La vernisaj, publicul va avea parte de o surpriză artistică pregătită de elevii Şcolii de Arte a Centrului Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi, care vor prezenta prezenta un spectacol de muzică, dans popular şi actorie ! Vizitatorii vor avea ocazia să descopere că plantele au frumuseţea lor aparte chiar şi toamna. Fructele şi seminţele sunt dovada vie a simplităţii şi frumuseţii naturii, caracteristici care vor ajunge, credem noi, la sufelete celor care vor veni la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi pentru a vedea… roadele Pământului.
Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 8 – 10 noiembrie 2013, între orele 9.00 – 17.00.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola