post-title Florin Piersic şi Medeea Marinescu, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

Florin Piersic şi Medeea Marinescu, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

Florin Piersic şi Medeea Marinescu, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

Spectacolul “Străini în noapte”, o comedie romantică scrisă de Eric Assous şi regizată de Radu Beligan, se va juca la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi, în data de 14 aprilie, de la ora 19.00.

piersic

Piesa îi are în distribuţie pe doi dintre cei mai iubiţi actori de pe scena românească, Florin Piersic şi Medeea Marinescu. “Străini în noapte” îl prezintă pe Florin Piersic în rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, în absenţa soţiei, îşi petrece noaptea într-un bar, de unde pleacă spre casă însoţit de Juliette (rol interpretat de actriţa Medeea Marinescu), o femeie tânără şi senzuală, care-şi ascunde identitatea. Pierre va afla apoi un lucru care îi va schimba viaţa.
Marele actor Florin Piersic a jucat in foarte multe filme, în piese de teatru dar a avut numeroase apariţii şi la emisiuni TV. Cel mai indragit personaj interpretat de Florin Piersic a fost cu siguranţă Margelatul.
Preţul biletelor pentru acest spectacol este de 100 de lei şi pot fi cumpărate de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor.

Altii au citit si...