Filmul romanesc „LIVE”, la Casa de Cultura a Sindicatelor

Casa de Cultura a Sindicatelor Galati ii invita pe galateni vineri 12 iunie ora 20,00 si sambata 13 iunie ora si 17,30 , la o proiectie a filmului romanesc LIVE, in care unul dintre actori este chiar Tudor Chirila.

live-regia-vlad-paunescu-casa-de-cultura-a-sindicatelor-galati

Lungmetrajul “Live” spune povestea Emei, intrerpretată de Rodica Lazăr, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigatii. Succesul ei depinde major de rating, iar Ema e dispusă să îsi pună la bătaie sănătatea, dar si toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viata.
Ema va fi prinsă în strânsoarea unei uriase si periculoase masinării care demască cele mai controversate personaje politice ale momentului. Scenariul este semnat de Vlad Păunescu si Mihai Mănescu, director de imagine Adrian Silisteanu, scenografia a fost realizată de Călin Papură, costumele au fost create de Oana Păunescu, montaj Dan Nanoveanu, muzica Petru Mărgineanu. Pelicula îi are în distributie pe actorii: Rodica Lazăr, Tudor Chirilă, Crina Tofan, Ioana Blaj, Constantin Chiriac, Adrian Titieni, Doru Ana, Claudiu Bleont, Andrei Hutuleac.
Vlad Păunescu este unul dintre cei mai importanţi producători de film autohtoni. În 1992 a pus bazele celei mai mari case de producţie din România: Castel Film. De atunci şi până în în prezent de numele lui Vlad Păunescu se leagă peste 120 de filme româneşti şi străine, precum: Seven Seconds , Borat , Cold Mountain , sau Damen tango, Legiunea străină), Train de vie.
Vlad Păunescu a semnat imaginea pentru 17 lungmetraje româneşti importante, premiate la Festivalurile Internaţionale de film de la Manila, Moscova, Berlin, Toronto. Actor, solist vocal, compozitor şi producător, Tudor Chirilă a jucat în 14 spectacole de teatru în regia unora dintre cei mai valoroşi regizori români, printre care Alexandru Tocilescu, Alexandru Darie, Alexandru Dabija, Iarina Demian,Victor Ioan Frunză, Gelu Colceag, Horaţiu Mălăele.
În 2004 a câştigat un premiu UNITER pentru rolul Malvolio din “A douăsprezecea noapte”, de William Shakespeare în regia lui Gelu Colceag, fiind cel mai tânăr actor care a obţinut această distincţie până în acel moment.
Biletele pentru acest film se gasesc la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor, dupa data de 25 mai 2015, zilnic intre orele 09.00 si 17.00. Pretul unui bilet este de 10 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola