Filmul „O lună în Thailanda” va rula la Zodiar

Filmul „O lună în Thailanda” (2012), primul lungmetral al regizorului Paul Negoescu, va rula joi, începând cu ora 20.00, în Clubul Zodiar. Scenariul filmului este construit după ideea de a reflecta dorinţele şi neîmplinirile unei generaţii, dar şi de a arăta faptul că obsesia evadării din rutină, naşte la rândul ei tot rutină. De asemenea, vorbeşte despre noua generaţie din zilele noatre care tratează dragostea superficial, iar propriile sentimente conteaza foarte puţin. Acţiunea filmului se învârte în jurul lui Radu care, în noaptea Anului Nou, descoperă că nu e mulţumit de viaţa sa sentimentală şi decide să se despartă de prietena sa. Astfel, acesta porneşte într-o călătorie prin cluburile şi petrecerile în căutarea fostei sale iubite, neştiind dacă ea este femeia de care are nevoie cu adevărat.
Proiecţia va avea loc în prezenţa invitaţilor surpriză din film, iar gălăţenii sunt invitaţi să le adreseze, după film, întrebări la sesiunea dedicată acestora.
„O lună în Thailanda” este o producţie care nu e trecut neobservată: a fost selecţionată la Festivalul Film de la Venetia – Settimana della Critica, Festivalul Internaţional de Film de la Salonic, Festivalul Filmului Francofon de la Namur, Festivalul International de Film de la Zurich, Festival du Nouveau Cinema de la Montreal, Festivalul de Film de la Cottbus şi Festivalul Filmului European de la Sevilla. Distribuţia este compusă din: Andrei Mateiu (Radu), Ioana Anastasia Anton (Adina), Sînziana Nicola (Nadia), Tudor Aaron Istodor (Alex), Raluca Aprodu (Raluca), Victoria Răileanu (Emilia), Bogdan Cotlet (Ducu), Ionuţ Grama (Toma), Sabina Posea (Bianca), Simona Ghiţă (Mona), Stefan Munteanu (Kiri), Mircea Rusu (Mihai), Maria Ploae (Elena), Adriana Şchiopu (Carmen), Eszter Tompa (Ildiko), Diana Bogdan (Eva), Raluca Cărpinici (Cristina), Cristina Gavruş (Miruna). După film, va urma o petrecere cu atmosfera specifică producţiei. Intrarea costă 5 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola