Filmul „Ilegitim” – Proiecţie de gală la Galaţi, pe 21 martie

Singurul lungmetraj românesc prezent în selecţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, “Ilegitim” va rula în cinematografele din România şi implicit la Galaţi, incepand cu data de 18 martie.

ilegitim-poster

Producţia “Ilegitim” va fi prezentată într-o proiecţie de gală la Galaţi. Evenimentul se va desfăşura luni, 21 martie, de la ora 20.15 la Cinema 3D „Prof. Ioan Manole” în prezenţa actorilor Alina Grigore, Bogdan Albulescu şi a producătorului Anamaria Antoci. De la ora 20.15, gălăţenii sunt invitaţi la o sesiune de fotografii cu echipa Ilegitim / Illegitimate. Proiecţia filmului va începe la ora 21.00 şi va fi urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri. Biletele se găsesc la Cinema 3D „Prof. Ioan Manole”, la preţul de 15 lei preţ întreg, respectiv 10 lei – bilet redus pentru elevi, studenţi şi pensionari.
Producţia a fost premiată în capitala Germaniei cu C.I.C.A.E Award – Premiul Confederaţiei Internaţionale a Cinematografelor de Artă. Ilegitim / Illegitimate, unul dintre cele mai provocatoare filme româneşti din ultimii ani, spune povestea a doi fraţi (Alina Grigore şi Robi Urs) şi iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) şi mai multe denunţuri. O familie în care limita dintre moral şi legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort. Din distribuţie fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore dar şi actori neprofesionişti din cadrul şcolii de actorie InLight – Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu, Mihaela Perianu. Scenariul a fost scris de Adrian Sitaru şi Alina Grigore, imaginea poartă semnătura lui Adrian Silişteanu şi Alexandru Lorian Timoşca, montajul a fost realizat de Mircea Olteanu şi Theo Lichtenberger în timp ce de sunet s-au ocupat Ioan Filip şi Dan-Ştefan Rucăreanu, producător Anamaria Antoci.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola