Cauta
Adauga
Sign In

Filmul „Ilegitim” – Proiecţie de gală la Galaţi, pe 21 martie

Filmul „Ilegitim” – Proiecţie de gală la Galaţi, pe 21 martie

Singurul lungmetraj românesc prezent în selecţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, “Ilegitim” va rula în cinematografele din România şi implicit la Galaţi, incepand cu data de 18 martie.

ilegitim-poster

Producţia “Ilegitim” va fi prezentată într-o proiecţie de gală la Galaţi. Evenimentul se va desfăşura luni, 21 martie, de la ora 20.15 la Cinema 3D „Prof. Ioan Manole” în prezenţa actorilor Alina Grigore, Bogdan Albulescu şi a producătorului Anamaria Antoci. De la ora 20.15, gălăţenii sunt invitaţi la o sesiune de fotografii cu echipa Ilegitim / Illegitimate. Proiecţia filmului va începe la ora 21.00 şi va fi urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri. Biletele se găsesc la Cinema 3D „Prof. Ioan Manole”, la preţul de 15 lei preţ întreg, respectiv 10 lei – bilet redus pentru elevi, studenţi şi pensionari.
Producţia a fost premiată în capitala Germaniei cu C.I.C.A.E Award – Premiul Confederaţiei Internaţionale a Cinematografelor de Artă. Ilegitim / Illegitimate, unul dintre cele mai provocatoare filme româneşti din ultimii ani, spune povestea a doi fraţi (Alina Grigore şi Robi Urs) şi iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) şi mai multe denunţuri. O familie în care limita dintre moral şi legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort. Din distribuţie fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore dar şi actori neprofesionişti din cadrul şcolii de actorie InLight – Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu, Mihaela Perianu. Scenariul a fost scris de Adrian Sitaru şi Alina Grigore, imaginea poartă semnătura lui Adrian Silişteanu şi Alexandru Lorian Timoşca, montajul a fost realizat de Mircea Olteanu şi Theo Lichtenberger în timp ce de sunet s-au ocupat Ioan Filip şi Dan-Ştefan Rucăreanu, producător Anamaria Antoci.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie
drmax.ro/

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola