Filmul „Despre oameni și melci” la Grădina Leonard

Cel mai așteptat film românesc al sezonului este comedia de excepție „Despre oameni și melci”, fiind rulată, în premieră națională, în data de 14 septembrie. Gălățenii care doresc să urmărească acest film au acum ocazia la Grădina Leonard a Teatrului Muzical „Nae Lonard”, în perioada 20 – 23 septembrie. Biletul costă 10 lei și  filmul va rula, în fiecare seară, începând cu ora 20.00. La deschiderea proiecției de gală care va avea loc joi, vor fi prezenți și regizorul Tudor Giurgiu (a regizat și filmul „Legături bolnăvicioase”)și actorii Monica Bîrlădeanu, Andi Vasluianu și Ovidiu Crișan.

Despre film
Producția intitulată „Despre oameni și melci” a înregistrat un succes, aceste fiind urmărit pe aproximativ 40 de ecrane din 22 de orașe, doar în prima săptămână. Acțiunea se desfășoară în anul 1992, în Câmpulung Muscel. Totul se învârte în jurul faptului că fabrica de mașini ARO a dat faliment, iar dintre muncitorii care lucrează acolo, doar 300 își vor păstra slujba. Totul capătă un alt contur în momentul în care unul dintre băieți găsește o metodă inedită de a-și salva colegii de la șomaj și de a scoate uzina din faliment.

Veți putea vedea unii dintre cei mai iubiți actori români: Andi Vasluianu, Dorel Vișan, Monica Bîrlădeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crișan, Ion Grosu sau Alina Berzunțeanu. „Despre oameni si melci” este o coproducţie româno-franceză, fiind produs de Libra Film (România) şi Agat Films (Franţa).

Comentarii - 2

Iulia

Iulia

Stiti cumva la ce ora se va difuza si cat va dura filmul?

septembrie 18, 2012 4:54 pm Raspunde
Mihaela Gîdei

Mihaela Gîdei

Filmul va incepe la ora 20.00 si va dura in jur de o ora si jumatate.

septembrie 18, 2012 7:13 pm Raspunde

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola