Cauta
Adauga
Sign In

Filmul „7 Cuvinte. Povestea unui biruitor”, la Casa de Cultura a Sindicatelor

Sambata 31 octombrie 2015, de la ora 18.30, gălăţenii sunt aşteptaţi la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati, pentru a viziona un film documentar şi anume „7 Cuvinte.

film

Povestea unui biruitor: Gheorghe Calciu”, regizat de Andrei Negoiţă. Documentarul, „7 Cuvinte. Povestea unui biruitor“, o producţie Abis Studio, Editura Bonifaciu şi Legenda Film & Co. Peste 30 de oameni au depus mărturie despre viaţa părintelui, într-un documentar artistic căruia nu-i lipseşte sensibilitatea şi umorul.
Filmul prezinta povestea unui student la Medicină, care a intrat în închisoare în 1948, pentru „vina“ de a-şi fi iubit ţara şi credinţa. Timp de 16 ani trece prin experienţe – limită: reeducarea de la Piteşti, cavoul morţii din Jilava, „ispitirile“ de la Aiud.
După eliberare, într-o ţară îngrozită de teroarea Securităţii, rosteşte în Bucureşti, „7 Cuvinte către tineri“, pentru care este arestat şi condamnat la moarte, apoi expulzat în America.
Pretul unui bilet este de 5 lei. Biletele se gasesec la Secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Galati si la intrarea in sala.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Sign In Evenimente prin Galati

Pentru autentificare sau înregistrare mai rapidă, utilizați contul dvs. social.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola