Fii designerul propriilor tai pantofi!

In premiera pe piata din Romania, s-a lansat prima aplicatie on-line ce permite utilizatorilor sa-si creeze singuri incaltamintea. Site-ul designedbyyou.ro se adreseaza femeilor creative ce au o pasiune pentru moda si design, si include o aplicatie unde oricine isi poate da frau liber imaginatiei si isi poate crea perechea ideala de pantofi.
Colectia de incaltaminte include milioane de posibile combinatii pornind de la balerini si pana la pantofi cu toc de 10 cm, iar materialele folosite sunt in permanenta schimbate astfel incat utilizatorii sa gasesca intotdeauna ceva nou. La acestea se adauga colectia de genti si alte accesorii personalizate pentru ca fiecare sa isi poata crea o tinuta completa.
O alta noutate este faptul ca utilizatorii pot proba pantofii inainte de a-si crea propria pereche, asigurandu-ne astfel ca toata lumea se va simti minunat in pantofii Designed by you.

Brandul Designed by you s-a nascut din dorinta de a aduce pe piata ceva nou si diferit si doreste a schimba modul in care femeile fac cumparaturi. Experienta de a-ti crea singur pantofii este una foarte personala si incitanta si are ca scop sa aduca culoare in viata femeilor, sa le ajute sa-si exprime personalitatea, purtand lucruri cu suflet, create de ele pentru ele.
„Noi nu venim sa lansam noi tendinte in moda ci ne dorim ca lumea sa vada ca a purta ceva ce ti se potriveste, ce este aproape de sufletul tau iti aduce mult mai multa bucurie decat a urmari niste sabloane.” declara Raluca Velcu.
Toate produsele sunt hand-made, de calitate superioara, realizate numai din piele naturala. Pretul unei perechi de pantofi este 290 ron indiferent de modelul creat iar al unei genti variaza intre 220 si 400 ron.
Acest proiect a fost dezvoltat de 2 tineri antreprenori, Raluca si Florian Velcu, aflati pentru prima data in domeniul fascinant al modei si este un business 100% romanesc. Ideea i-a apartinut Ralucai, si a venit ca o urmare fireasca a pasiunii ei pentru design, in timp ce Florian a sustinut-o si s-a ocupat de detaliile organizatorice si manageriale. Pregatirea afacerii a fost foarte complexa, durand aproape un an. Amandoi cred cu tarie in oportunitatile si dezvoltarea on-line-ului romanesc, ceea ce i-a si determinat sa lanseze acest business doar on-line.

Raluca Velcu
www.designedbyyou.ro

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola