Festivalul Zilele Prieteniei Bergenbier ajunge pentru prima dată in Galati pe 9-10 august

Paraziții, Vița de Vie, Mihai Mărgineanu, R.O.A., Zob, Shukar Nation și alte trupe prietene concertează pe scena „Zilele Prieteniei Bergenbier” pe 9 – 10 august la stadionul Dunărea

Mâini în aer, atmosferă incediară, trupe alese pe sprânceană, mii de oameni cântand alături de artiștii preferati, bere rece savurată alături de prieteni – acestea sunt elementele care compun cea mai mare manifestare muzicală a verii 2014: „Zilele Prieteniei Bergenbier”.
Cele peste 40 de formații prezente pe scenă au făcut rapid din seria concertelor „Zilele Prieteniei Bergenbier” destinația perfectă de weekend în materie de evenimente muzicale. După ce zeci de mii de oameni au sărbătorit prietenia, acum este rândul celor din Galați să ia parte, în weekendul 9 – 10 august, la unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din această vară.
Sâmbătă, 9 august, capul de afiș va fi ținut de Vița de Vie, Zob, Niște Băieți, Fără Zahăr. În ziua de duminică, 10 august, weekend-ul prietenilor va continua cu Paraziții, R.O.A, Mihai Mărgineanu, Shukar Nation. Toți aceștia, împreună cu alte trupe prietene care vor urca pe scenă, promit să ofere publicului un show plin de forță, scăldat în valuri de bere.
Festivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” își deschide porțile cu voie bună și distracție începând cu ora 15:30 în ambele zile de concerte, iar intrarea este libera.
În fiecare oraș în care evenimentul „Zilele Prieteniei Bergenbier” are loc, două trupe prietene vor deschide concertele. Aceste trupe sunt alese de fani și de prieteni, în urma unui concurs desfășurat online, pe www.metalhead.ro. Astfel, în ziua de sâmbătă, publicul îi poate asculta pe: White Mahala și The Kripttonite Sparks, iar duminică, trupele Days of Confussion și Numai pe roșu sunt programate să deschidă evenimentul.
Trupele alese pe sprânceană, zecile de ore de muzica live, momentele memorabile pentru public și artiști, atmosfera incredibilă din orașele Iași, Cluj-Napoca, Craiova, București, Ploiești, Arad, Alba Iulia au transformat turneul „Zilele Prieteniei Bergenbier” în destinația perfectă pentru weekend.
Pentru că putem fi cu toții mai buni, mai buni prieteni, te așteptăm la Stadionul Dunărea pe 9 și 10 august, la „Zilele Prieteniei Bergenbier”, pentru a sărbători împreună prietenia si muzica de calitate, și să cinstim un pahar de Bergenbier alături de cei mai talentați artiști ai momentului.
Bergenbier duce mai departe conceptul de eveniment creat anul trecut, iar pe durata concertelor, toți cei din Galați vor deveni mesagerii prieteniei și ai faptelor bune alături de artiștii care vor promova spiritul prieteniei și vor împarți gânduri pozitive. După show-ul de la Galați, turneul se va încheia cu un concert de zile mari la Constanța, pe plaja Modern.
Unele dintre cele mai bune momente ale turneului sunt dovada că „Zilele Prieteniei Bergenbier” este destinația perfectă pentru un weekend plin de distracție. Acestea pot fi urmărite aici:
https://www.youtube.com/watch?v=fKEz4kIk0O4
https://www.youtube.com/watch?v=Q6A939lZDTg
https://www.youtube.com/watch?v=qYbp9XUVAFY
Pentru mai multe detalii și informații vizitați www.zileleprieteniei.ro.
Despre Bergenbier S.A.
Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând in România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti iar echipa numără aproximativ 600 de angajaţi. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.
Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit – şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s,  Löwenbräu. Alături de acestea, compania importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden.
Despre Molson Coors Brewing Company
Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, cu mărci extraordinare care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piaţă, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon şi Cobra în America de Nord, Europa şi Asia. Sectoarele operaţionale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit şi Irlanda, prin Molson Coors UK,  Europa Centrală şi de Est prin Molson Coors Central Europe, iar în afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord şi este constant preocupata de gasirea de noi soluţii pentru a-şi reduce impactul negativ asupra societăţii.  Pentru mai multe informaţii despre Molson Coors Brewing Company, vizitaţi website-ul companiei: www.molsoncoors.com

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola