Festivalul Peninsula devine Tuborg Green Fest Peninsula in 2011

Festivalul Peninsula, cel mai mare festival din Romania, se transforma in 2011 in Tuborg Green Fest Peninsula. Conceptul Tuborg Green Fest a generat unul dintre cele mai puternice festivaluri internationale de muzica, aducand in ultimii ani cele mai in voga trupe in fata publicului din numeroase tari europene.
Alaturarea celor doua concepte solide vine doar sa confirme esenta festivalului, calitatea evenimentului, locatia si preturile biletelor ramanand neschimbate.
Tuborg Green Fest Peninsula va avea loc si anul acesta pe malul Muresului, in Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend in ultimul sfarsit de saptamana al lunii august, intre 25 si 28 august.
Tuborg Green Fest Peninsula începe cea de a IX-a ediţie în forţă, cu un concert al germanilor de la Guano Apes, pe 25 august! Trupa emblematică de crossover se întoarce în România şi susţine primul concert din Ardeal, după ce la ediţia din 2009 a Tuborg Green Fest reuşea să încânte publicul bucureştean din Parcul Izvor cu hituri precum „Open Your Eyes” sau „Lords of the Boards”.
Tot din categoria muzicii rock, concertul clujenilor de la Grimus promite să fie unul din momentele de atracţie, mai ales că el va include şi piese de pe ultimul album, Egretta, care va fi lansat în România abia în luna octombrie.

Însă nu doar rock-ul este bine reprezentat la Tuborg Green Fest Peninsula anul acesta, ci şi muzica electronică. Alături de nume grele precum Nick Warren (house) sau Borgore (dubstep), cele mai lungi petreceri ale verii vor mai beneficia şi de expertiza celor de la Reality Engine, Stereo Palma, Şuie Paparude şi ultima combinaţie de supertalente made in Romania, R.O.A. (Rise of Artificial).
Reality Engine, un trio al avangardei muzicale newyorkeze, a combinat ritmurile electronice cu efectele speciale ale unui show vizual holografic, ajungând la un nivel superior al concertelor live şi oferind publicului ceva unic: muzică pe care o auzi, sunete pe care le vezi. Ediţia din acest an a Tuborg Green Fest, aduce pe scena de la Târgu Mureş stilul Reality Engine, o combinaţie de progressive house şi techno, ritmuri completate perfect de partea vizuală ce pune sub lumina reflectoarelor măiestria din spatele platanelor.
Stereo Palma este proiectul house al lui Náksi Attila şi Brunner Zsolt, care, cu producţii proprii precum „Cada Vez”, „Dreaming”, „Miami Bitch”, „Andale” şi remake-ul din 2011 al „Lick It”, au reuşit să îşi facă fani precum Roger Sanchez, Bob Sinclar, Judge Jules, Scott Mills (BBC Radio 1) sau Thomas Gold. După ce au animat petreceri în Asia, SUA şi în capitala muzicii electronice, Ibiza, cei doi vin la Tuborg Green Fest Peninsula!
Şuie Paparude nu necesită nicio prezentare pentru că sunt pe lista formaţiilor care garantează petrecerea, iar peninsularii sfârşesc de fiecare dată prin a striga în repetate rânduri „bis” când Michi, Dobrică şi Bean sunt pe scenă.
Dupa mega-petrecerile organizate în ţară în cadrul turneului de lansare susţinut de TuborgSound, R.O.A. sau Junkyard şi Unu’ vin să demonstreze că hitul „Ne place” sună cel mai bine pe scena Tuborg Green Fest Peninsula.
Tuborg Green Fest Peninsula are loc între 25 şi 28 august 2011 la Târgu Mureş, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Mureşului. Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro. Preţul unui abonament achiziţionat până pe 24 august este de 199 de lei, iar la faţa locului – 240 de lei. Un bilet de o zi costă 80 de lei, dacă e achiziţionat până pe 24 august, iar la faţa locului el are valoare de 100 de lei.
În perioada 15 iunie – 15 iulie fanii Tuborg Green Fest Peninsula pot beneficia de Early Bird Promotion, plătind pentru 4 zile de festival total doar 179 de lei.
Elevii care anul acesta participă la examenul de Bacalaureat – şi pot dovedi acest lucru cu actul de identitate şi carnetul de elev – vor putea cumpăra abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula cu o reducere de 33%, adică la doar 159 de lei, în perioada 15 iunie – 15 iulie! Posesorii de STUDCARD pot obţine, până pe 19 august, abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula la preţul de 169 de lei, beneficiind de o reducere de 30%.
Cele mai proaspete ştiri despre Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula le puteţi obţine de pe pagina oficială a evenimentului, www.peninsula.ro , precum şi accesând pagina de Facebook (Peninsula/Félsziget Official).
Despre Tuborg Green Fest
Tuborg Green Fest a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În 2010 Tuborg a organizat cel mai mare festival rock de până acum din România – Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, aducând în faţa fanilor români nume precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola