Festivalul National de Folk – Baladele Dunarii

Casa de Cultura a Studentilor Galati  ii invita pe galateni sa participe  la Festivalul National de Folk – Baladele Dunarii – Editia XVI. Evenimentul va avea loc luni, 18 mai 2015, incepand cu ora 19:00, la  Casa de Cultura a Studentilor, intrarea la acest spectacol fiind libera.

Festivalul National de Folk – Baladele Dunarii va cuprinde un recital sustinut de Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers, iar invitat special va fi Mircea Vintila. Cu o carieră muzicală ce se întinde pe aproape trei decenii, Ioan Gyuri Pascu face parte din The Blue Workers, alături de Vlady Cnejevici şi Teo Boar.
Ioan Gyuri Pascu  este un muzician și un actor român, s-a lansat în cariera muzicală în anul 1977 și de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care: pop, rock, blues și reggae. A fondat mai multe formații de succes în anii ’90, precum The Blue Workers sau Pacific. A lansat mai multe piese de rock alternativ prin casa sa de discuri, Tempo Music, și este un critic al radioului comercial românesc.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola