Festivalul Internaţional Rock la Dunăre

În perioada 20 – 22 iunie 2014, Teatrul Muzical “Nae Leonard” Galati în colaborare cu Primăria Municipiului Galaţi şi Consiliul Local Galaţi, organizează, pe stadionul Portul Roşu din Galaţi, prima ediţie a Festivalului Internaţional Rock la Dunăre, cu participarea a numeroase trupe de muzica rock din Romania şi din celelalte ţări riverane Dunării.
Teatrul Muzical “Nae Leonard” din Galaţi este o instituţie profesionistă de spectacole muzicale, singura cu acest profil din ţară, cu o tradiţie de 58 de ani în organizarea şi susţinerea spectacolelor şi evenimentelor aparţinând tuturor genurilor muzicale. Festivalul Rock la Dunăre este o acţiune nouă, din cadrul programului de promovare a tinerelor valori şi a formelor neconvenţionale de manifestare artistico- muzicală.

Programul festivalului:

Vineri, 20 iunie, ora 19,00: Rock Incorporated (Romania), Eeva (Serbia), Drito (Croatia), Sane (Croatia), HOLOGRAF (Romania) .

Sambata, 21 iunie, ora 19,00: Greenish (Romania), Interzis (Romania), Trooper (Romania), Stereorush (Bulgaria), ZDOB SI ZDUB (Moldova)

Duminica, 22 iunie, ora 19,00: Diesel (Romania), The Mother Night (Ucraina), Coffeeshock Company (Austria), CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU SUPER-GRUP (Romania-Germania-Suedia), URIAH HEEP (Marea Britanie)
Spectacolele vor fi prezentate de Dan Helciug.

Nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale și semiprofesionale, aparate de înregistrare audio-video, cuțite, arme, artificii, substanțe periculoase, obiecte contondente, animale de companie, scaune, bidoane de plastic, sticle, cutii de conserve, mâncare. De asemenea, spectatorii sunt rugați să nu vină la concert cu bagaje și obiecte voluminoase.
În incintă vor fi amplasate baruri de unde se vor vinde bere, sucuri si apa. Ca atare, organizatorii roagă publicul să nu vină cu băuturi din afară, având posibilitatea de a le achiziționa la spectacol.
Organizatorii își rezervă dreptul de a evacua pe loc persoanele care afișează un comportament neadecvat, în neconcordanță cu regulile generale de securitate sau ale bunului simț.
Accesul publicului pe stadion este permis începând cu ora 17,00. Durata spectacolelor cca 3 h.
Preţul biletelor 54 lei şi 21,60 lei. Abonament pentru cele 3 zile: 108 lei.
Cu sprijinul: S.C Dunarea S.A Galati, Phoenix, Universitatea Dunarea de Jos Galati, Martens
Parteneri: Zile si Nopti, Info Music, Viata Libera, Concert.ro, Best Music, iabilet.ro, 220.ro, Metalhead, Maximum Rock, Lets Rock.ro.
Informaţii suplimentare:
www.naeleonard.ro
www.facebook.com/teatrulmuzical.naeleonard
www.facebook.com/RocklaDunare
– pentru achizitionare bilete: Gheorghiu Erna 0753312308

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola