Festivalul de muzica populara ”Perla Dunarii” 2015

Centrul Cultural „Dunărea De Jos” din Galaţi, organizează, în data de 8 mai 2015, incepand cu ora 14.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Galati, festivalul – concurs, euroregional, de muzică populară vocal-instrumentală pentru copii şi tineri interpreţi „Perla Dunării”. Intrarea la acest eveniment este libera.

Manifestarea artistică „Perla Dunării” face parte din cadrul programului „Doina Covurluiului” derulat de Centrul Cultural „Dunărea De Jos”. Acest eveniment se adresează tinerilor solişti vocali şi instrumentişti amatori, fiind gândit ca o competiţie artistică în domeniul interpretării cântecului popular şi are ca scop promovarea valorilor culturale, frumuseţea folclorului muzical şi descoperirea de tinere talente din România ( judeţele Galaţi, Tulcea, Brăila ), Republica Moldova şi Ucraina.
Festivalul se va desfăşura sub forma unui spectacol – concurs cu public pe data de 8 mai 2015. Acompaniamentul muzical va fi susţinut de către orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist „Doina Covurluiului” a Centrului Cultural „Dunărea de Jos” din Galaţi.
Programul festivalului incepe la ora 11.00, cand vor incepe repetitiile concurentilor cu orchestra „Doina Covurluiului”, de la ora 15.00 se va desfasura concursul propriu zis, care va dura aproximativ trei ore, dupa care va urma un recital al Ansamblului de copii „Doinita Covurluiului”, iar la ora 18.30 juriul festivalului, alcătuit din personalităţi şi specialişti din domeniul etnomuzicologiei vor decerna premiile, pentru fiecare din cele 2 categorii de vârstă(solisti vocali si solisti instrumentisti ).

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola