Cauta
Adauga
Sign In

Festivalul de Fanfare, o noua editie pentru galateni

Festivalul de Fanfare, o noua editie pentru galateni

Gălăţenii sunt invitaţi la cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Fanfare „Iosif Ivanovici”, organizat de Centrul Cultural „Dunărea de Jos” (CCDJ) şi va avea loc în Parcul Rizer, Parcul „M.Eminescu” şi pe Faleza Dunării, în perioada 8-10 august. Conform spuselor directorului CCDJ, Sergiu Dumitrescu, evenimentul este gândit ca un tribut adus compozitorului Iosif Ivanovici. „În Parcul Rizer începem cea de-a IX-a ediţie a Festivalului de Fanfare şi Orchestre de Marş şi Promenadă „Iosif Ivanovici”. Acest Festival este un tribut adus marelui compozitor Iosif Ivanovici, pe care îl organizăm şi anul acesta, al nouălea. Încercăm de fiecare dată să fie mai bine, sper că am găsit  cea mai bună locaţie de până acum, pentru că vor veni doar cei care sunt interesaţi de fenomen şi e şi mai multă linişte, nu vom deranja nici vecinii. Facem totul ca gălăţenii să se simtă bine şi să fie mândri că sunt gălăţeni”, a spus Sergiu Dumitrescu. Astfel, vor urca pe scenă nu mai puţin de 9 fanfare, din oraşe precum Galaţi, Giurgiu, Constanţa, Iaşi, Piteşti, Sighişoara, Câmpia Turzii, dar şi din Turcia, care vor oferi un spectacol inedit, cu muzicieni profesionişti.
De asemenea, directorul Festivalului şi dirijorul Fanfarei „Valurile Dunării” a subliniat faptul că anul acesta au fost alese fanfarele cu mai mult „discernământ”, pentru a avea un repertoriu variat şi de bună calitate. De asemenea, organizatorii spun că Primăria Galaţi a promis că va încerca să prelungească programul mijloacelor de transport în comun, care se vor opri la statuia lui Cuza, de lângă Grădina Publică.
Programul Festivalului Internaţional „Iosif Ivanovici” va începe, după cum urmează: joi – Parcul Rizer, ora 18.30, Faleza Dunării, ora 19.00, Parcul „Mihai Eminescu”, ora 19.00; vineri – Parcul Rizer, ora 18.30, Faleza Dunării, ora 19.00, Parcul „M.Eminescu”, ora 19.00; sâmbătă – Parcul Rizer, ora 19.00, Faleza Dunării, ora 19.00, Parcul „M.Eminescu”, ora 19.00, municipiul Tecuci, ora 18.00.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola