Festivalul de carte „Axis Libri”, 27 mai – 1 iunie 2015

Cea de-a VII-a ediţie a Festivalului/Târgului Naţional al Cărţii „Axis Libri” se va desfăşura, in perioasa 27 mai – 1 iunie 2015, pe Aleea Domnească (la P-uri). Evenimentul este organizat de Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia”, în colaborare cu mai multe instituţii de cultură precum: Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Universitatea „Dunărea de Jos”, Inspectoratul Şcolar, Palatul Copiilor, Teatrul Muzical „Nae Leonard”, Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, Teatrul de Păpuşi „Gulliver”, Muzeul de Istorie „Paul Păltănea”, Muzeul de Artă Vizuală, Casa de Cultură a Sindicatelor şi Casa de Cultură a Studenţilor.

festivalul axis libri 2015 galati

Festivalul/Târgul Naţional al Cărţii „Axis Libri” din acest an este adresat tuturor iubitorilor de carte și lectură atât cititori, cât şi creatori, editori şi difuzori, pe care Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia”, îi invită să participe la un program generos prin diversitate şi calitate. Deschiderea oficială este programată pentru miercuri, 27 mai, de la ora 11.00.
Pe Aleea Domnească va fi amenajat  un complex expoziţional cu peste 40 de standuri mobile outdoor şi două caravane de carte, spaţiu generos, în aer liber, la care vor expune peste 220 de edituri româneşti şi străine.
Festivalul doreste  să stimuleze interesul pentru lectură, fiind organizate si dezbateri deschise, pe teme de interes cultural, dar si ateliere de creaţie şi concursuri cu premii, lansări de carte, spectacole, recitaluri de poezie, muzică, tombolă şi multe alte surprize.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola