A doua zi de festival vine cu o poveste despre Maria Tanase, 23 septembrie

Festivalul de Teatru Independent “Butterfly Effect” se va desfăşura în perioada 22-28 septembrie la Galaţi. Iniţiat de Social Act Theatre, prima trupă profesionistă de teatru independent din Galaţi şi una dintre puţinele trupe de teatru social din România, Festivalul urmăreşte să familiarizeze publicul consumator de teatru cu iniţiativele şi produsele independente, dar şi să promoveze principii sănătoase într-o societate confuză în privinţa valorilor sale.

„Cântec de leagăn” – O poveste despre Maria Tănase
Regia: Carmen Lidia Vidu;
Godot Cafe Teatru – Bucureşti, Teatrul de Stat Constanţa;
Cu: Mirela Pană;
La pian: George Călin.
Un spectacol sincer, ca o stare, încărcat de emoție, care îți dezvăluie o altă față a Mariei Tănase:  una foarte diferită de cea a personajul mediatizat.
Diva României va fi prezentată publicului fără luciu și fără fumuri în această confesiune-concert, care va reuși să pună în lumină latura extrem de umană a Mariei Tănase. Un video poem teatral, care aduce pentru prima dată pe scenă documente autentice, scrisori de arhivă, frânturi din interviurile, gândurile și amintirile Mariei Tănase.
La final, o vei iubi cu adevărat!

Carpathian-Garden_afis

„Carpathien Garden”
Produs de: Compania Godot Cafe Teatru Bucureşti;
Regia: Radu Iacoban şi Tudor Istodor;
Distribuţia: Radu Iacoban, Tudor Aaron Istodor.
Jungla urbană românească e un izvor nesecat de inspiraţie pentru acest happening teatral prezentat de Radu Iacoban şi Tudor Aaron Istodor într-un spectacol 100% românesc.
O oră şi douăzeci de minute de tipologii umane din realitatea românească actuală. O piesă cu umor de bună calitate, cu un limbaj care, chiar dacă pe alocuri devine explicit, nu trece niciodată în trivial.
“Carpathian Garden” este o satiră contemporană în care veţi găsi un meniu complet de specii urbane şi realitate imediată: de la preotul întreprinzător, actorul porno, băiatul de bani gata, prezentatorii de ştiri, până la politicieni, moguli de presă, parcagii.

Comentarii - 1

pavele

pavele

Teatru… locul unde arta isi are casa.

septembrie 23, 2014 3:51 pm Raspunde

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola