Festival Național de Arte pentru Liceeni

Festivalul National de Arte pentru Liceeni – LicArt, cel mai mare concurs din România, ajuns la ediția a 14-a!

Până acum s-au inscris peste 800 de liceeni din întreaga țară. Aceștia concurează deja cu peste 2000 de creații la secțiunile: poezie și fotografie (categoriile alb-negru, portret si diverse).
Ca în fiecare an, toate creațiile vor fi jurizate la finalul concursului de personalități recunoscute din arta fotografică și literatură ce vor stabili finaliștii actualei ediții a LicArt, care vor fi invitați în Tabara de Creație ce se va desfășura în această vară.
Înscrierile continuă până la sfârșitul lui martie! Așadar, sunt așteptați în continuare la concurs toți liceenii care consideră că au talent și nu au reușit incă să se afirme prin intermediul concursului. Regulamentul și multe alte informații despre festival se găsesc pe site-ul www.licart.ro.
LicArt e pe cale să devină una dintre cele mai puternice mișcari culturale din țară. De 14 ani, zeci de mii de liceeni au avut oportunitatea de a-și masura fortele artistice, de a-și arata talentulsși de a fi apreciați de personalități remarcabile. LicArt a stimulat simțul artistic al multor tineri, atât prin organizarea celui mai mare concurs de acest gen, cât și prin oferirea la finalul fiecărei ediții a unor premii deosebite sau a posibilitatii de a participa la work-shop-uri susținute de profesioniști.
LicArt este organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Ministerul Tineretului.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola