Expoziţie temporară „Albinele şi noi”, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

Începând cu data de 3 aprilie, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va putea fi vizitată expoziţia temporară „Albinele şi noi”, care este un prim modul expoziţional dintr-un proiect mai amplu ce se va desăşura pe durata a cinci ani.

„Albinele, cu viaţa şi activitatea lor socială minunat organizate, reprezintă permanent o lecţie vie de educare şi îndemn la hărnicie, un exemplu de dăruire în folosul societăţii. Vizitatorii pot afla câteva aspecte legate de viaţa şi activitatea albinelor prin intermediul informaţiilor riguros selectate, a materialelor tridimensionale, a desenelor grafice, a unui stup educativ alcătuit din trei rame cu faguri şi albine naturalizate şi a câtorva mostre de produse apicole”, a declarat muzeografa Olga Mormocea, coordonatoarea expoziţiei.
De asemenea, pe lângă partea educativă a expoziţiei, se doreşte transmiterea către vizitatori a unui mesaj important despre rolul binefăcător al consumului de produse apicole pentru alimentaţia şi sănătatea oamenilor.
Expoziţia „Albinele şi noi” va rămâne deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi până pe data de 18 mai 2015.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola