Expozitie de reptile vii la Complexul Muzeal de Stiintele Naturii

De astazi, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, va fi redeschisă expoziţia de reptile vii aparţinând d-lui Florin Sârb din Bucureşti. Aproximativ 70 specii de reptile vii, foarte periculoase, vor putea fi văzute aici de public. Organizatorul a declarat că cei care vor vizita expoziţia vor putea descoperi aici primele zece reptile catalogate a fi cele mai periculoase de pe glob. Şerpi Boa, vipere, Mamba Neagră, cobre, tarantule – sunt doar câteva din exemplarele exotice, care vor putea fi văzute începând din data de 17 aprilie la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.
„Anul acesta am adus la Galaţi, pentru prima oară, un exemplar de caiman din Amazon, de peste 1 metru lungime”, ne-a declarat Florin Sârb.
Expoziţia de reptile vii va fi deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi până pe 15 iunie 2014. Preţul unui bilet este de 3 lei pentru copii şi 5 lei pentru adulţi. Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi este de miercuri până duminică, între orele 9.00 – 17.00.

reptile 1

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola