Expozitie de origami cu scop caritabil

origamiSunteţi invitaţi să vizitaţi, până în data de 6 septembrie, expoziţia de origami „Creaţii din hârtie… cu suflet”, care este organizată de Casa de Cultură a Sindicatelor, în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „V.A.Urechia”. Evenimentul îşi propune să ofere o călătorie în lumea jocului, a copilăriei, fiecare dintre obiectele expuse având o poveste a sa, fiind o mărturie a dezvoltării imaginaţiei şi a creativităţii.
Autorii obiectelor sunt copii talentaţi şi plini de entuziasm. Aceştia vor primi diplomele de merit pentru participarea la expoziţie în data de 20 septembrie, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă”, în cadrul evenimentului cultural „Vă place şcoala?!”.
De asemenea, expoziţia are şi un scop caritabil – prin intermediul expunerii şi vânzării a obiectelor realizate prin tehnica origami, sunt sprijiniţi astfel copiii Fundaţiei „Împreună” şi ai Fundaţiei „Bunul Samaritean”. Cei care doresc să ajute aceşti micuţi nevoiaşi, pot aduce şi lucruşoare, rechizite sau jucării la sediul CCSG. Coordonatorii proiectului sunt scriitoarea Angela Baciu şi Lucica Veliche.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola