Cauta
Adauga
Sign In

Expozitie de fotografie chineza la Centrul Cultural Dunarea de Jos

Expozitie de fotografie chineza la Centrul Cultural Dunarea de Jos

Nouă artişti fotografi chinezi expun, începând de vineri, la Centrul Cultural Dunărea de Jos din Galaţi, aproximativ o sută de imagini alb-negru şi color în cadrul expoziţiei „China Photo Network Online”.
Potrivit lui Nicolaie Sburlan, preşedintele Fotoclubului „Dunărea de Jos” şi unul dintre organizatorii manifestării, tema abordată de fotografii chinezi este una generală. Vizitatorii vor vedea foarte multe imagini alb-negru, iar cunoscătorii vor constata că fotografiile sunt realizate pe film, chiar în zilele noastre, prin metoda clasică a developării, nu cea digitală, care se foloseşte acum.
„Pasionaţii de fotografie vor avea prilejul să vadă cum se scrie cu lumina, vor vedea nişte tehnici deosebite de lucru, mai puţin folosite la noi. De altfel, numai în acea parte a lumii se poate găsi lumina care reuşeşte să ‘vrăjească’ subiectele fotografiate. Pentru artiştii fotografi, exponatele demonstrează felul în care se pot compune fotografiile de calitate şi modul în care lumina poate contribuit la ridicarea nivelului artistic al lucrării. Ştim cu toţii că fotografia înseamnă, în limba greacă, scriere cu lumină. Cine face fotografie pe film este un artist fotograf adevărat, deoarece trebuie să aibă cunoştinţe de fizică şi chimie fotografică”, a declarat, vineri, Nicolaie Sburlan.
Inedita expoziţie cuprinde aproape toate genurile artei fotografice: eseu, portrete, peisaje, socio-fotografii şi imagini sportive.
Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Dunărea de Jos în colaborare cu Fotoclubul „Dunărea de Jos”, Asociaţia „Euro Art” din Oradea şi Asociaţia Fotografilor din China.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola