Expoziţie la Biblioteca V.A. Urechia pentru a marca Ziua Internaţională a Muntelui

Biblioteca „V.A Urechia” Galaţi şi Asociaţia Mecanturist Galaţi, organizează în data de 9 decembrie 2015, începând cu ora 17.30, expoziţia „Muntele: drumeţie şi competiţie” şi seminarul „2015 – încă un an de aventuri”.

va urechia

Acţiunile sunt organizate pentru a marca ziua de 11 decembrie – Ziua Internaţională a Muntelui, ocazie potrivită de celebrare şi promovare a mediului montan ca oportunitate şi model de dezvoltare sustenabilă, de conştientizare a stării de pericol şi de mobilizare în apărarea a ceea ce mai este încă natura carpatină.
Evenimentul este susţinut de organizaţii neguvernamentale care au ca obiect de activitate educaţia montană, turistică şi pentru mediu.Vernisajul expoziţiei „Muntele: drumeţie şi competiţie” va avea loc la ora 17:30, în holul central al Bibliotecii.
Expoziţia poate fi vizionată în perioada 9 decembrie – 15 decembrie 2015. Seminarul „2015 – încă un an de aventuri” se va desfăşura în sala de lectură ”Mihai Eminescu”, de la etajul 1, cu începere de la ora 18:00, unde vor fi realizate prezentări cu proiectele şi activităţile derulate în anul 2015.
Ziua Muntilor a fost proclamata de Adunarea Generala a ONU in anul 2003, pentru a atrage atentia asupra problemelor dezvoltarii regiunilor muntoase ale planetei, care impresioneaza prin frumusetea lor.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola