Cauta
Adauga
Sign In

Expoziţie la Biblioteca V.A. Urechia pentru a marca Ziua Internaţională a Muntelui

Biblioteca “V.A Urechia” Galaţi şi Asociaţia Mecanturist Galaţi, organizează în data de 9 decembrie 2015, începând cu ora 17.30, expoziţia „Muntele: drumeţie şi competiţie” şi seminarul „2015 – încă un an de aventuri”.

va urechia

Acţiunile sunt organizate pentru a marca ziua de 11 decembrie – Ziua Internaţională a Muntelui, ocazie potrivită de celebrare şi promovare a mediului montan ca oportunitate şi model de dezvoltare sustenabilă, de conştientizare a stării de pericol şi de mobilizare în apărarea a ceea ce mai este încă natura carpatină.
Evenimentul este susţinut de organizaţii neguvernamentale care au ca obiect de activitate educaţia montană, turistică şi pentru mediu.Vernisajul expoziţiei „Muntele: drumeţie şi competiţie” va avea loc la ora 17:30, în holul central al Bibliotecii.
Expoziţia poate fi vizionată în perioada 9 decembrie – 15 decembrie 2015. Seminarul „2015 – încă un an de aventuri” se va desfăşura în sala de lectură ”Mihai Eminescu”, de la etajul 1, cu începere de la ora 18:00, unde vor fi realizate prezentări cu proiectele şi activităţile derulate în anul 2015.
Ziua Muntilor a fost proclamata de Adunarea Generala a ONU in anul 2003, pentru a atrage atentia asupra problemelor dezvoltarii regiunilor muntoase ale planetei, care impresioneaza prin frumusetea lor.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola