Expozitia „Pasiunea care infloreste mereu”

Fundatia „Impreuna” Galati va invita cu ocazia Sarbatorilor de Iarna la vernisajul expozitiei “Pasiunea care infloreste mereu” de Marietta VATAFU.
In data de marti 10 decembrie 2013, ora 17.00 la sediul Fundatiei “Impreuna” – Str.1 Decembrie 1918, nr.25, in incinta Grupului Scolar Industrial Metalurgic, invitaţi speciali personalitati galatene: Teodor Visan, Sterica Badalan, Relu Angheluta, George Nour, Ilie Zanfir, Angela Baciu, Coriolan Paunescu, Cezarina Adamescu, Victor Cilinca
Dar si…membrii Fundatiei “Impreuna” – Centrul de Zi & Clubul Seniorilor, colegi, prieteni, rude, voluntari, mass-media.
Din program:
I.- Deschidere: Dna Daniela Strat
– Moment poetic: Angela Baciu – scriitor
– Sterica Badalan – pictor
– Tossy Isofache
– Cezarina Adamescu – scriitor
– Ion Rotaru
II. Mic program artistic “Sarbatori Impreuna”
Coordonatori proiect: Daniela Strat & echipa
Ce cuprinde expozitia?
“Expozitia cuprinde un numar de 34 lucrari, de diferite dimensiuni realizate din dorinta mea de …a darui, de a ma exterioriza prin arta, prin pictura. Dar, mai ales de a oferi in dar si de a inveseli Sala mare a Centrului de Zi a Fundatiei “Impreuna” pentru a incanta ochii celor care le privesc, dar, mai ales pentru a aduce o bucurie copiilor. Doresc sa multumesc Fundatiei “Impreuna” pentru ca a suportat financiar acest proiect in urma caruia am reusit sa duc la bun sfarsit aceste picturi si sa le…donez fundatiei. Temele lucrarilor mele sunt diferite: de la peisaje din Galati (Parcul “Eminescu”, Cartierul “Tiglina I”, Padurea “Garboavele”, Balta “Malina”) pana la florile nelipsite din viaţa fiecăruia…” ( Marietta Vatafu)
“Doamna Marietta Vatafu este, pentru noi, o mare descoperire si o surpriza benefica, este un artist complex, care ne incanta de fiecare data. Titlul expozitiei este sugestiv atat pentru artista, dar si pentru toti cei care vin la Clubul Seniorilor. De ce? Pentru ca am observat ca fiecare din acestia are cate un talent care infloreste sub privirile admirative ale colegilor. Este minunat sa vezi cum in fundatia noastra se nasc zilnic noi proiecte si idei…” (Daniela Strat)

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola