Expoziţia „Monde intérieur”, pe 18 martie, la Muzeul de Artă Vizuală din Galaţi

Miercuri, 18 martie, începând cu ora 18.00, Muzeul de Artă Vizuală Galaţi va găzdui vernisajul expoziţiei „Monde intérieur”, care aduce pe simeze, direct de la Paris, pictură de Rodica Costianu şi Fu Site.

Expoziţia prezentată de cei doi artişti din Paris, pictoriţa româncă Rodica Costianu şi pictorul de origine chineză Fu Site, va fi deschisă până la sfarşitul lunii martie. Despre opera celor doi tineri artişti vor vorbi, la vernisaj, Marius Tiţa, publicist de artă, Mariana Tomozei Cocoş, critic de artă şi muzeograf, şi Eduard Constandache, curator şi muzeograf.
Criticul Marius Tiţa consideră că este vorba despre unul dintre cele mai importante evenimente de artă contemporană ale anului, expoziţia de la Muzeul de artă vizuală din Galaţi fiind susţinută de doi artişti aflaţi în plină impunere pe scena internaţională.
Rodica Costianu este născută la Galaţi şi s-a stabilit în Franţa unde a putut să se dedice artei. A cunoscut bucuria recunoaşterii şi a simezelor de rezonanţă, continuă căutările în descompunerea formelor şi interogarea straturilor profunde.
Fu Site este născut în China şi a venit în Franţa pentru studii de pictură. S-a impus prin viziunea sa care adaugă detaliului figurativ o atmosferă de introspecţie şi transcedenţă.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola