Expoziția de reptile vii revine la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați

De astazi, 23 aprilie 2015, la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați va fi redeschisă expoziția de reptile vii aparținând lui Florin Sârb din București.

Aproximativ 70 specii de reptile vii, foarte periculoase, vor putea fi văzute aici de public. Organizatorul a declarat că cei care vor vizita expoziția vor putea descoperi aici primele zece reptile catalogate a fi cele mai periculoase de pe glob. Șerpi Boa, vipere, Mamba Neagră, cobre, tarantule – sunt doar câteva din exemplarele exotice, care vor putea fi văzute începând din data de 23 aprilie la Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați.
„Anul acesta am adus la Galați, pentru prima oară, două exemplare de varan din Africa, o șopârlă cu coadă spinoasă și un exemplar de piton reticulat. Săptămâna viitoare voi aduce colecția de șerpi cu două exemplare de anaconda verde și unul de șarpe boa”, marturiseste Florin Sârb.
Expoziția de reptile vii va fi deschisă la Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați până pe 7 iunie 2015. Prețul unui bilet este de 4 lei pentru copii și 6 lei pentru adulți. Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați este de miercuri până duminică, între orele 09.00 – 17.00.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola