Expoziţia de pictură-grafică ,,Pas în doi”, la Muzeul de Artă Vizuală

Muzeul de Artă Vizuală Galaţi ii invita pe cei pasionati de pictura la expoziţia de pictură-grafică „Pas în doi” a artiştilor Irina Panţiru şi Gheorghe Miron.

muz

Expozitia poate fi vizionata pana la data de 15 noiembrie 2015. Irina Panţiru s-a născut pe 23 octombrie 1992 şi a absolvit anul acesta, Facultatea de Arte și Design (secţia Pictură de Şevalet), Universitatea de Vest Timişoara, la clasa profesorului Dacian Andoni.
„Cred cu tărie și afirm că Irina are toate calitățile ce-i sunt necesare pentru a deveni, așa cum spune de fiecare dată, fără să ezite, cel mai mare pictor”, sustine pictorul Gheorghe Miron. Gheorghe Miron s-a născut pe 12 aprilie 1958 şi a absolvit în 1982, Institutul de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu”, secția Artă Monumentală-Restaurare, la clasa profesoarei Rodica Lazăr. În prezent este muzeograf la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi.
„În faţa creaţiei lui Gheorghe Miron devenim miopi cu toţii. Facem o plecăciune instinctivă şi tot la fel ne apropiem şi mijim ochii să dibuim ce a pus pictorul în lucrarea sa.”, spune criticul de artă Marius Tiţa.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola