Expozitia „Albine-insecte sociale”, deschisa pana in ianuarie

Deoarece numărul mare de vizitatori ai expoziţiei „Albinele – insecte sociale”, vernisată la sfârşitul săptămânii trecute, a surprins în mod plăcut conducerea Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, s-a decis ca aceasta să rămână deschisă pentru public până în data de 31 ianuarie 2014 pentru a le da ocazia cât mai multor gălăţeni să o admire.
Expoziţia aduce în faţa vizitatorilor totul despre lumea albinelor: modul de viaţă, organizarea lor într-un stup, tipuri de miere sau importanţa existenţei albinelor pentru plante.
Manifestarea este organizată de Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, alături de Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Ion Borcea” Bacău.
„În week-end am avut un număr mare de vizitatori la expoziţia de albine, păsări şi animale mici. Ne-am gândit că este bine să prelungim expoziţia de albine până anul viitor, pentru ca cei care nu au reuşit să ajungă la muzeu. Albinele sunt nişte insecte fascinante şi este bine ca publicul să afle cât mai multe despre ele, despre cât de benefice sunt produsele apicole pentru organismul uman”, ne-a declarat Emil Strungă, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola