Evotab Fun – o tabletă pentru toate buzunarele

Pe piaţa tabletelor low-cost din România a apărut de curând un nou model: Evotab Fun.  Evolio este unul din liderii produselor IT din România, din anul 2011 fiind pe locul trei pe piaţa românească de tablete. Zilele trecute compania a scos la vânzare un nou model de tabletă. Preţul este foarte accesibil şi pleacă de la 630 de lei.

Cu dimensiuni de 195.5 x 120 x 9.5 mm, această tabletă are un processor Alwiner A10 Cortex A8, 1 – 1,2 GHz, 1GB de RAM, memoria flash de 8GB. Camera Web este de 1,3 MP. Greutatea este de doar 330 g, iar bateria ţine şapte ore.

Tableta Evotab Fun oferă opţiuni precum Video-on-Demand (Video la cerere) sau afişarea pe ecran ultimelor ştiri şi informaţii despre vreme. Producătorii spun că atuul principal al tabletei e că are GPS cu hărţi incluse. Fără nici o hartă, tableta costa doar 630 de lei, 650 de lei dacă are inclusă harta României şi 780 de lei cu harta Europei. De asemenea, cu Evotab Fun poţi accesa o librărie virtuală, EvoBook, producătorii reuşind să facă astfel încât tableta să poată fi folosită foarte uşor şi ca un eBook reader.

În mod normal, o tabletă care are preţul sub 1000 de lei este foarte atractivă pentru cei ce nu îşi pot permite un iPad. Dacă ne achizioţionăm un Evotab Fun sau orice altă tabletă mai ieftină trebuie să fim conştienţi că ea nu va funcţiona impecabil. Tabletele mai ieftine rulează vesiuni vechi de Android cum ar fi 2.1 sau 2.2, iar asta înseamnă că sunt ceva aplicaţii mai noi ce nu le vom putea instala în aparatul nostru.

Avantajul suprem pentru cei cu posibilităţi mai modeste îl reprezintă preţul scăzut, iar dacă nu este nevoie de aplicaţii sofisticate, putem să spunem că o tabletă precum Evotab Fun este o alegere foarte bună.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola