Elite Model Look România 2011

Se caută galatence frumoase, cu masuri „model”, dar nu numai atat!
La castingul Elite Model Look România 2011, sunt aşteptate cele mai frumoase fete cu personalitate.
La preselectie pot participa tinerele cu varsta cuprinsa intre 14 si 22 ani, cu inaltimea intre 1,72- 1,80 m si care cunosc cel putin o limba straina, experienta in modeling nefiind o conditie necesara. Juriul, format din celebritati si specialisti in domeniu, va puncta frumusetea, inteligenta, spontaneitatea, stilul si personalitatea bine conturata a fiecarei candidate.
Chiar daca nu se vor tine preselectii in Galati nu vad ce le poate opri pe galatencele frumoase, destepte si cu personalitate sa participe la castingurile SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011 care se vor tine dupa cum urmeaza:
– Costinesti – MIDNIGHT SUN CLUB (5 aug – 7 aug si 12 aug-14 aug),
– Iasi – IULIUS MALL ( 9 sept- 11 sept),
– Cluj-Napoca – IULIUS MALL (16 sept – 18 sept).
Finala nationala va avea loc la inceputul lunii octombrie in Bucuresti si va desemna reprezentanta Romaniei la finala modiala ELITE MODEL LOOK ce se va desfasura in ASIA, finala dotata cu premii in valoare totala de peste 325,000 USD.
ELITE MODEL LOOK este concursul ce a descoperit si lansat incepand cu anul 1972 Top Modelele lumii: Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Cameron Diaz si multe altele.
ELITE MODEL LOOK ofera tinerelor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top modele in cadrul celei mai importante retele de agentii de modele din lume!
In fiecare an, in peste 65 de tari, agentiile oficiale, atent alese de Elite World organizeaza selectii nationale in care iau parte peste 650.000 de participante.
Finala internationala este considerata evenimentul anului, eveniment glamouros si de high fashion, atragand atentia intregii lumi precum si a presei internationale.
SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011 este sustinut de: Schwarzkopf, Rowenta, Nestle Fitness, Il Passo, SLA Paris.
Despre FACE2FACE: Agentia Face2Face Model Management este detinatoarea exclusiva a licentei ELITE MODEL LOOK (din 2006).
Despre Elite: Agentia Elite este nr. 1 in lume, reprezinta peste 750 de modele si inglobeaza 36 de agentii pe cele 5 continente.
www.elitemodellookromania.com
[email protected]

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola