Educaţie rutieră cu premii pentru copii

Pentru al treilea an consecutiv, Lidl și Poliția Română organizează cea mai amplă campanie de educație rutieră la nivel național , intitulată “Verde la educaţie pentru circulaţie”.

copii

Astfel, pe data de 19 septembrie, de la ora 10.00, copiii cu vârste între 4 și 10 ani sunt așteptați la ora de circulație rutieră, ce va avea loc simultan în parcările tuturor magazinelor Lidl din România. Scopul acestei campanii este de a reduce numărul accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi, ca pietoni, copiii cu vârste între 4 şi 14 ani.
Astfel, sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 10.00, toţi copiii cu vârste între 4 şi 10 ani sunt aşteptaţi la ora de educaţie rutieră, care va avea loc simultan în parcările magazinelor Lidl din Galaţi.(strada Oltului nr. 3, General Dragalina nr. 1 şi Nicolae Mantu, nr. 67).
În cadrul acestui eveniment, copiii vor afla chiar de la reprezentanţii Poliţiei Române cum pot deveni pietoni exemplari, fiind necesară conştientizarea de către cei mici a importanţei cunoaşterii şi respectării regulilor de circulaţie.. Lecţia de educație rutieră va începe cu o secţiune teoretică, în care cei mici vor afla toate informaţiile legate de semnele de circulaţie, dar şi care sunt cele mai importante reguli de respectat atunci când doresc să traverseze.
Apoi, ei vor putea aplica cele învăţate în cadrul unui orăşel miniatural. Desigur, nu vor lipsi nici premiile, oferite tuturor micilor participanţi de către Lidl.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola