Dublu eveniment la Muzeul de Istorie pe 30 martie

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi în parteneriat cu Serviciul Judeţean Galaţi al Arhivelor Naţionale şi Editura Muzeului de Istorie Galaţi vă invită miercuri, 30 martie 2016, ora 14:00 la un dublu eveniment:

ansarea editorială ROMÂNIA ŞI COMISIA EUROPEANĂ A DUNĂRII. DIPLOMAŢIE. SUVERANITATE. COOPERARE INTERNAŢIONALĂ, autor Ştefan Stanciu, Ediţia a II-a.
„ROMÂNIA ŞI COMISIA EUROPEANĂ A DUNĂRII. DIPLOMAŢIE. SUVERANITATE. COOPERARE INTERNAŢIONALĂ realizată de domnul Ştefan Stanciu are marele merit de a fi adus în circuitul ştiinţific un număr remarcabil de informaţii inedite şi de a fi monografia cea mai completă referitoare la activitatea Comisiei Europene a Dunării. În baza ei, avem o viziune nouă privind istoricul acestui important organism internaţional şi totodată a poziţiei României faţă de el, a demersurilor făcute de diplomaţia românească pentru recunoaşterea deplinei suveranităţi. Lucrarea relevă un model de cooperare internaţională care s-a derulat prin navigaţie peste nouă decenii pe sectorul maritim al Dunării în folosul tuturor comunităţilor umane interesate.” (Cuvânt înainte, academician Dan Berindei)
Evenimentele vor avea loc la Muzeul „Casa Colecțiilor”, str. Eroilor, nr. 64, Galaţi.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola