Dropdread, Unlocka @ Zodiar, 22 februarie

Vineri, 22 februarie cei de la Koalition Crew ne invita in Zodiar la o petrecere marca Dropdread si Unlocka.
Dropdread este Silvia, DJ si principalul promoter de evenimente drum and bass din Bucuresti si sustinatoare a culturii urbane, avand o experienta acumulata in ceva ani. Pentru unii nu mai are nevoie de nicio prezentare, ea este pur si simplu Dropdread. A fost membru co-fondator in primul crew Darkeast, asta la aproximativ 2 ani dupa startul dat de Infamous. La ceva timp a pornit pe un drum diferit promovand d’n’b-ul prin tara, cluburi locale si din cadrul fostului Web pana cand evenimentele au capatat o constanta si un public al lor. Nu doar pune muzica, promoveaza scena dnb, Dropdread colaboreaza si cu celalalte branduri artistice, in special branduri de streetwear. Isi atrage publicul prin atmosfera exploziva si soundul ei inconfundabil, antrenant.
Unlocka si-a inceput activitatea de DJ pe la inceputul anului 2005 mixand drum & bass sub aliasul KidlazY. Au urmat cativa ani buni de explorari pe marginea experimentala a muzicii electronice, perioada ce si-a lasat adanc amprenta in stilul sau de a mixa.
In anul 2008, din dorinta de a-si largi orizonturile muzicale abordate, KidlazY se reinventeaza ca DJ. Asa apare Unlocka. Sub acest alias a mixat deopotriva glitch, dubstep si drum&bass, insa nu s-a ferit nici de fidget, breaks sau electro atunci cand a simtit nevoia. In decursul anilor a mixat alaturi de nume precum Bar 9, Doctor P, Al Haca, Cookie Monsta, Propa Tingz, Tomb Crew, Zombie Disco Squad, Belladonna Killz, Kid 606, State Of Mind, Tech Itch, Black Sun Empire, Silent Strike, Gojira si multi multi altii.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ensp1tCx3SU&w=480&h=360]

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola