Doua workshopuri de dans, la CCSG

Duminica 19 mai 2013, intre orele 12.00 -15.00, vor avea loc doua workshop-uri la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati sustinute de Cosma Levi Lennon si Razvan Eazy Duma, coregrafi de top din Romania.
Eazy este fost membru al unora dintre cele mai puternice scoli si trupe de Dans din Romania, M&Q si Replay & BoomBox Dance Studio, castigator a numeroase competitii nationale atat la solo cat si duet si formatii, coregraful mai multor artisti, Corina, DJ Sava, Lara Moko, Echaterine, Christina Matsa si fondator International Love Workshops.
Cosma Levi Lennon a absolvit sectia de coregrafie UNATC din Baia Mare, a studiat la Broadway Dance Center New York, UDC Germania, Urban Moves Las Vegas, e semifinalist “Romanii au talent” 2013 proiectul Amadance, fondator trupa M&Q, a proiectului „The Gang”, colaboraza cu divesti artisti Dj Project, Giulia, Willmark, Loredana, Hevito, Ioana Anuta si face parte din juriul oficial de hip hop de la Las Vegas.
Intr-o perioada in care in special in randul copiilor in Romania ne confruntam tot mai mult cu probleme legate de activitatea fizica atat in scoli cat si in afara ei noi prin aceasta ramura a artei pe care o practicam incurajam copii si ii directionam spre miscare prin dans cu tot ceea ce presupune el : spirit de echipa, socializare, activitate sportiva, efort fizic, fair play, competitivitate. Dansul e mult mai mult decat simpla miscare iar avantajele practicarii lui sunt nenumarate.
Acest workshop se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si nivel de dans, va fi un atelier plin de dinamica, de buna dispozitie si chiar o oportunitate ca, indiferent de varsta, dansul sa devina un hobby pe viitor.
Intrarea este 40 de lei de persoana pentru ambele cursuri.
De asemenea, pe 29 aprilie, Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin” din Galati a gazduit un alt workshop tinut de Cosma Levi Lennon in urma caruia copiii, foarte talentati si dispusi sa invete, au spus “Imi pare rau de cei care isi irosesc ziua in fata calculatorului in loc sa danseze ca noi.”
“Mi-am propus ca pe viitor sa revin la Galati si cu alte workshopuri de teatru, stand-up, improvizatie, insa workshopul acesta de dans sper sa devina o obisnuita si sa fie facut cu regularitate” declara Diana Stancu, organizatorul evenimentului.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola