Două expoziții pascale la Biblioteca Judeţeană V.A. Urechia

Biblioteca Judeţeană V.A. Urechia organizează in aceasta perioada, la sediul central, două mari expoziții si anume: „Hristos a înviat! ” si „Lumina din sufletul meu”.

Prima expoziție, „Hristos a înviat!”, este o expoziţie de felicitări, icoane și ouă încondeiate. Obiectele expuse sunt realizate de elevi de toate vârstele, din cadrul unor instituții de învățământ din Galați, de la preșcolari până la elevi de liceu. Expoziția va fi deschisă la Biblioteca Județeană V.A. Urechia până pe data de 30 aprilie 2015.
Cea de-a doua expoziție, „Lumina din sufletul meu”, poate fi vizitată începând cu data de 8 aprilie 2015 si este organizată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați, prin Centrul de zi pentru persoane adulte cu handicap „Luceafărul”, în colaborare cu Biblioteca Județeană „V.A. Urechia”. Aceasta expozitie va rămâne deschisă până pe data de 17 aprilie 2015 la sediul bibliotecii, etajul 1 în foaier.
Scopul expozițiilor este de a prezenta prin intermediul artei, rezultatele obținute în urma activităților desfășurate în cadrul orelor de terapie – ocupațională cu personele adulte cu handicap, beneficiari ai serviciilor oferite de Centru.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola