„Doggystyle”, la a treia reprezentatie, 20 decembrie

Spectacolul de teatru „Doggystyle” a trupei Social Act Theatre va avea o a treia reprezentaţie în data de 20 decembrie, începând cu ora 19.00, la pub-ul „Yoobi”. Piesa, în regia lui Radu Horghidan şi a lui Florin Toma, pe un text satiric de Radu Horghidan, este prima producţie a trupei Social Act Theatre. Din distribuţie fac parte actorii Radu Horghidan, Florin Toma, Petronela Buda şi Vlad Ajder.

La reprezentanţia de săptămâna trecută, un căţel maidanez adus de Asociaţia „Ajutaţi-l pe Lăbuş” şi-a găsit o stăpână iubitoare. “Suntem fericiţi că spectatorii au acceptat convenţia stabilită de noi, «consumând» spectacolul ca juraţi într-un proces civil ce are ca miză eutanasierea unui câine comunitar, şi la final au devenit însăşi soluţia problemei, unul dintre ei asumându-şi adopţia unui câine fără stăpân”, au declarat regizorii spectacolului, Radu Horghidan şi Florin Toma.

Cea care a adoptat puiul în vârstă de numai 7 săptămâni se numeşte Anastasia Susan, o iubitoare de animale care a ridicat mâna atunci când actorii au adus căţelul pe scenă şi au întrebat cine îl doreşte. Actele de adopţie au fost întocmite pe loc, după spectacol, de voluntarii Asociaţiei “Ajutaţi-l pe Lăbuş”. Organizaţia va asigura întregul set de analize pentru căţelul botezat Bobo, imediat ce patrupedul va atinge vârsta optimă pentru a le efectua. De asemenea, Asociaţia „Ajutaţi-l pe Lăbuş” va continua să fie prezentă şi la următoarele reprezentaţii ale spectacolului “Doggystyle”, oferind spre adopţie un căţel dintre cei adunaţi de pe străzile Galaţiului.

La spectacolul din data de 20 decembrie, biletul costă 15 lei.

Picture of Mihaela Gîdei

Mihaela Gîdei

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola